Bitdefender Internet Security se downloadeaza gratuit de la Yoda.ro in zilele de 21, 22 si 23 mai, intre orele 15:00 si 16:00! Compania romaneasca si-a reconfirmat pozitia de lider, in urma testelor realizate de institutul independent german AV-TEST.

LINK DE DOWNLOAD. CLICK AICI

(activ intre 15:00 si 16:00)

6.400 de persoane au primit pana cum o licenta gratuita de Bitdefender Internet Security!

Antivirusul romanesc a obtinut punctaj maxim la protectia impotriva virusilor si a atacurilor zero-day. De asemenea, a fost antivirusul cu cel mai redus impact asupra performantei calculatorului, asadar nu trebuie sa va faceti griji ca veti lucra mai incet. 

Dupa inca un an de teste, Bitdefender dovedeste din nou ca este mai bun decat alte solutii antivirus de top in pastrarea dispozitivelor departe de infectii. Dupa evaluari riguroase, Bitdefender s-a dovedit extrem de performant si mai discret ca niciodata – toate acestea cu un impact minim asupra performantei PC-ului’’, a declarat Andreas Marx, CEO AV-TEST. 

Premiile AV-TEST Best Protection 2013 si Best Performance 2013 vin la cateva luni dupa ce Bitdefender a lansat noua tehnologie Photon, ce se adapteaza perfect fiecarui computer pentru o scanare rapida, un timp mai bun de pornire si o interactiune usoara cu aplicatiile. 

Un mix perfect intre protectia solida si performanta fara cusur este scopul cel mai inalt al industriei moderne de antivirus, iar noi am ajuns mai aproape de aceasta performanta decat orice alt jucator din piata. Vom fi in mod constant in cautare de idei mai mari si mai frumoase in lunile si anii ce vor urma’’, a declarat Viorel Canja, Seful Laboratoarelor Antimalware si Antispam Bitdefender. 

Tot in acest an, Bitdefender a obtinut si premiul pentru protectie proactiva acordat de AV-Comparatives, un alt institut major independent de testare.