De asemenea, chiar dacă prețul electronicelor sau al gadget-urilor pe care ți le dorești nu este foarte redus în preajma sărbătorilor, cu siguranță ai așteptat o vreme îndelungată să pui mâna pe cele mai performante „jucării”. Iată câteva sugestii de electronice pentru care merită să cheltui în acest an:

Smartphone

Într-adevăr, de la mic la mare, petrecem foarte mult timp pe device-urile smart, cu ochii în ecranele digitale. Totuși, în prezent avem din ce în ce mai multă nevoie de un smartphone performant. Fie că îl folosești des pentru muncă, școală sau divertisment, smartphone-ul tău devine locul în care îți păstrezi amintirile, listele de cumpărături și cursurile importante.

Fiecare an aduce noi îmbunătățiri la capitolul tehnologie, iar smartphone-ul tău vechi nu va mai face față pentru mult timp. Așadar, dacă îți dorești ceva care să-ți îndeplinească toate nevoile într-un singur device, achiziționează un telefon care le poate face pe toate. Nu uita, de asemenea, să investești în huse telefoane pentru întreaga familie, deoarece un smartphone are nevoie de protecție în fața situațiilor neprevăzute.

Alege un model potrivit pentru tine, în funcție de hobby-urile pe care le ai. Dacă ești pasionat de fotografie, nu uita că un smartphone cu o cameră foto performantă poate face fotografii la fel de bune ca un aparat profesional. În schimb, dacă ești în căutarea unui smartphone care să ia locul unui laptop și să te ajute la muncă, alege unul cu spațiu de stocare mare și o memorie RAM generoasă.

Tabletă

Tot mai mulți oameni înlocuiesc laptopul sau computerul cu o tabletă de generație nouă, pentru portabilitate și tehnologie avansată. În prezent, tabletele sunt suficient de performante pentru a-ți permite să lucrezi în diferite domenii, de la advertising și marketing digital, la design grafic și animație. Fie că ești student sau angajat în regim remote, tableta te ajută să călătorești fără griji și să muncești de oriunde din lume.

Va trebui să scoți mai mulți bani din buzunar dacă îți dorești ceva de calitate, care să reziste în timp și să-ți permită să-ți faci treaba rapid și fără griji. Însă, dacă pui deoparte suma necesară pentru a face această tranziție, te vei bucura de un device care le are pe toate. Aceasta poate deveni smartphone, cameră foto, laptop sau instrument pentru desen. 

Dacă muncești într-un domeniu creativ sau ești self-employed, poți să te bucuri de posibilitatea de a desena liber, cu ajutorul unui creion special conceput. De asemenea, printr-o folie care imită hârtia, nu vei simți nicio diferență între desenul pe hârtie și cel pe tabletă. Acesta este doar un exemplu la capitolul funcționalitate, dar tabletele noi folosesc sisteme de operare puternice, comparabile cu cele ale unui computer. În funcție de nevoile tale, vei găsi aplicațiile și instrumentele necesare pentru a fi cât mai productiv.

Sistem audio wireless

O casă modernă are neapărat nevoie de un sistem audio care să te ajute să faci fiecare zi mai bună, mai relaxantă și creativă. Mai ales dacă ești iubitor de muzică și îți place să ai mereu piesele preferate pe fundal, un sistem audio wireless este ceea ce-ți lipsește. Acesta conține mai multe boxe care comunică între ele, pot fi amplasate în orice încăpere a casei și se transformă într-un sistem complex.

Un multi-room audio setup se remarcă prin faptul că poți asculta aceeași muzică, show-uri radio sau interviuri în același timp, în mai multe încăperi. În principiu, acesta este un pas înainte față de sistemele de home cinema, deoarece funcția wireless îl face portabil și smart. Poți folosi servicii precum Siri sau Alexa pentru a afla cele mai importante informații în fiecare, iar anumite boxe wireless îți permit să alegi funcții complexe. Printre acestea se numără notificările și comunicarea cu ceilalți membri ai familiei din alte camere.

Boxele wireless care pot fi conectate în tandem te vor scăpa de cabluri și alte produse hardware care nu fac decât să te încurce. De asemenea, acestea se vor încadra perfect într-un stil de design contemporan și vor oferi calitate audio pentru fiecare moment din zi, indiferent că lucrezi și ai nevoie de o muzică liniștitoare sau te antrenezi în sala de sport de acasă.

Alege calitatea, pune-ți nevoile și dorințele pe primul plan, deoarece doar așa vei putea să alegi cele mai bune electronice și gadget-uri, care nu doar că-ți fac viața mai frumoasă, dar te ajută să fii mai productiv.

Sursă foto: pexels.com