• Sub brandul Wink, eMAG comercializeaza deja tablete, urmand ca in primul semestru din acest an sa lanseze 7 modele de smartphone-uri, noi tablete si device-uri din categoria “wearables”
• Sub brandul Star-Light, eMAG a lansat produse din gama de electronice si electrocasnice. In portofoliul de produse disponibile la vanzare se afla deja electrocasnicele mici, urmand completarea gamei de electrocasnice si electronice in primele luni ale anului 2015
• Retailerul online estimeaza un volum al vanzarilor de 20.000 de tablete si 20.000 de smartphone-uri Wink in primul an de la lansare

Retailerul online eMAG lanseaza brandurile proprii Wink (device-uri mobile si accesorii) si Star-Light (electronice si electrocasnice). Sub brandul Wink, eMAG comercializeaza deja tablete, urmand ca in primul semestru din 2015 sa puna pe piata modele noi din gama mid-high, precum si sapte modele de smartphone-uri.

„Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim ca beneficiile tehnologiei actuale sa devina accesibile unui public cat mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adreseaza clientilor pasionati de mobilitate, conectivitate, dar care acorda o importanta sporita investitiei in achizitia produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Marci Proprii eMAG.

Tableta Wink One este dotata cu procesor Quad Core Allwinner A31S ARM Cortex A7, cu o frecventa de 1000 MHz. Tableta dispune de display IPS, cu o diagonala de 7 inch si o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Noua tableta are o memorie RAM de 1024 MB, un spatiu de stocare de 8 GB si este dotata cu sistem de operare Android v4.4.2 KitKat. Tableta Wink Connect 3G are procesor Quad-Core, MTK8382, cu o frecventa de 1300 MHz. Tableta dispune de un display IPS, cu diagonala 7 inch si rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Tableta Wink Connect are o memorie RAM de 1024 MB, un spatiu de stocare de 8GB si are sistem de operare Android 4.2.2 JellyBean. "Estimam ca in primul an de la lansare vom vinde 20.000 de tablete Wink si 20.000 de smartphone-uri Wink”, spune George Costache.

Cea mai recenta lansare este tableta Wink Elite 7.85, cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz si ecran IPS de 7.85 inch care ofera vizibilitate foarte buna din orice unghi. Capacitatea sa de stocare de 16GB poate fi marita pana la 32GB cu un card Micro SD. Tableta Wink Elite este dotata cu sistem de operare Google Android 4.4.