Evolio X7, o tableta cu ecran de 7 inch si pret de 499 RON, va fi in magazine de saptamana viitoare. Producatorul se auda ca este tableta de 7” lansata sub brand romanesc cu cel mai bun ecran. Este unul bazat pe tehnologia IPS Super HD, la rezolutia de 1280x800, ceea ce inseamna o densitate de pixeli pe inch de 216 ppi. X7 vine cu procesor Quad-Core la 1,4 GHz si are preinstalat soft-ul de securitate Norton Mobile Security. 

X7 face parte dintr-o noua gama lansata de Evolio, X-treme, gama de tablete high-end, bazate pe cele mai noi tehnologii: procesoare Quad Core, ecrane IPS Super HD, sisteme de operare Android 4.2, cu un design super subtire.

Ca element de noutate, tabletele din gama X-treme beneficiaza de sistemul de protectie Norton Mobile Security. Acesta protejeaza împotriva pierderii dispozitivului mobil, furtului informatiilor confidentiale, phishing-ului sau site-urilor web periculoase, spam-ului pe mobil sau a programelor malware de mobil si greyware. 

X7 dispune de o memorie interna de 8 GB, cu posibilitatea de a fi extinsa cu 32 GB prin card Micro SD, memorie RAM de 1GB, permite conectivitate prin Bluetooth, modem extern 3G si Wi-Fi, si sincronizarea cu alte echipamente, de tip smartphone sau notebook. 

X7 poate fi pre-comandata pe www.evolioshop.com la pretul de 499 lei, urmand a fi disponibila de saptamana viitoare si în magazinele de specialitate.