Mai precis, când utilizatorul a vrut să comenteze sub un post, a văzut că lista de reacții a suferit o mică schimbare și că acum are posibilitatea să reacționeze la respectiva postare și printr-un emoji în formă de avion.

 

Opțiunea a fost disponibilă doar în Facebook app (și doar pentru utilizatorii de Android), iar site-ul Fast Company scrie că ar apărea doar în momentul în care utilizatorul face un update al aplicației și își șterge cache-ul.

Simpaticul avion a generat imediat speculații intense, utilizatorii de YouTube au făcut chiar turoriale în acest sens, majoritatea suspectând că e vorba de un test oficial și că noua reacție va fi disponibilă în curând pentru toată lumea.

Lucrurile nu stau, însă, așa, iar Facebook a clarificat imediat situația printr-un comunicat.

,,Acest emoji a fost creat special pentru un hackathon destinat angajaților noștri, nu era destinat utilizatorilor. Ne cerem scuze.”, se arată în reacția oficială a companiei.

Fast Company scrie că și la această oră emoji-ul în formă de avion e încă disponibil, deci, dacă ai Android, bucură-te de avionaș cât încă mai există.