Iar acest acces nelimitat ar fi permis in acest moment datorita noului serviciu, Photo Sync, pe care Facebook l-a lansat vineri, fara prea mare galagie, scrie Daily Mail.

Photo Sync este o platforma dezvoltata de Facebook pentru a putea urca automat fotografiile facute de pe telefonul mobil pe reteaua de socializare.

Odata ce au acceptat serviciu Photo Sync, utilizatorii isi vor gasi toate fotografiile deja uploadate intr-un fisier separat pe contul lor.

Insa site-ul de tehnologie, TechCrunch, scrie ca Photo Sync are in spate un alta idee, nu neapara aceea de a usura urcarea pozelor de pe telefoanele mobile pe reteaua de socializare.

Odata cu posibilitatea ca Facebook sa iti acceseze automat datele din telefonul mobil, va putea sa creeze o baza de date fara precedent cu locurile in care fotografiile au fost facute, folosindu-se de serviciu de recunoastere a fetei va afla cu cine ai fost, iar site-ul citat scrie ca ar folosi si un sistem de recunoastere a brandurilor care apar in fotografii, sugerand ca obiceiurile de consum ale utilizatorilor, ce mananca, cu ce se imbraca si ce bauturi servesc, vor putea fi vandute mai departe clientilor.