În curând, rețeaua socială îți va permite să ștergi rapid, în masă, postările vechi de care vrei să scapi.

Astfel, nu vei mai fi nevoit să ștergi manual fiecare poză sau postare nepotrivită pe care ai făcut-o acum 5 ani.

În acest fel, îți vei putea curăța rapid profilul de Facebook, pentru ca el să reflecte viața ta de acum, nu din trecut.

Funcția se va dovedi foarte utilă atât pentru cei care sunt în căutarea unui job serios, cât și pentru cei care încep o nouă relație.

Noua funcție se va numi Manage Activity și o vei putea accesa din aplicația de mobil, navigând în Settings & Privacy și apoi intrând pe Activity Log.

Postările șterse vor sta 30 de zile într-un „coș de gunoi”, de unde le vei putea recupera în acest interval, dacă te răzgândești. Prin urmare, poți șterge unele poze sau texte doar temporar.

Pentru început, noua funcție va fi disponibilă numai pentru aplicațiile de smartphone, dar ulterior se va regăsi și în versiunea pentru desktop.


Pe ProTvPlus.ro găsiți emisiunile voastre preferate: