De acum, utilizatorii Facebook Messenger pot folosi apeluri video de grup, pentru a vorbi simultan cu pana la 6 prieteni. Noua optiune este deja activa si a fost lansata la cererea utilizatorilor, spun reprezentantii companiei, citati de Daily Mail.

Apelurile video de grup sunt disponibile pentru dispozitivele cu Android si iOS. Un grup video poate suporta pana la 50 de utilizatori simultan pentru apelurile de voce. De asemenea, utilizatorii pot trimite grupului mesaje text insotite de stickere si emoji.

Pentru a initia un grup video trebuie activata o noua iconita care este disponibila de acum in aplicatie. Orice memmbru al grupului poate incepe discutia si ii va invita pe ceilalti sa i se alature cand doresc.

Noua optiune este disponibila doar pentru cea mai noua versiune de Messenger, deci trebuie sa faceti upgrade ca sa o puteti utiliza.

Aplicatia Messenger devine tot mai independenta de Facebook, incepand sa se transforme intr-o platforma, care le ofera utilizatorilor diferite optiuni, nu doar conversatie.