Facebook a trimis o invitatie simpla, cu alb si albastru, culorile caracteristice, pe care spune: "Vino sa vezi ce construim". Facebook a avut o evolutie buna pe burse, in asteptarea anuntului misterior.

Deocamdata nu este clar ceea ce va contine anuntul Facebook, dar asta nu a impiedicat oamenii sa isi dea cu presupusul. S-a zvonit ca reteaua de socializare ar putea veni cu imbunatarile in diverse zone. Una dintre acestea ar fi Timeline-ul (Cronologia). Schimbari ar putea aparea si la fluxul de stiri, care ar putea sa fie mai bine organizat. Modificari ar putea aparea si la serviciul de chat, domeniu in care cei de la Facebook au tot realizat schimbari.

Cei mai optimisti vorbesc, insa, despre lansarea unui telefon Facebook sau a unei platforme de blogging. Jurnalistii celebrului site TechCrunch aproape ca au confirmat aceasta informatie.

In urma cu cateva saptamani zvonul era ca "Facebook Phone" poarta numele de cod HTC Opera UL si este un model middle-level. Smartphone-ul este de asteptat sa aiba un display touch cu rezolutia de 1280 x 720 pixeli, un procesor dual-core cu frecventa de 1,4 GHz si un procesor grafic Adreno 305. Cel mai probabil, telefonul va avea instalat sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean.