Aplicația are deja două miliarde de utilizatori la nivel global, interconectați atunci când vine vorba despre prieteni, grupuri, pagini comune și multe altele. Așa că atunci când s-a lansat Facebook Dating nimeni nu a fost surprins – e mai ușor ca oamenii să se potrivească atunci când le sunt analizate profilele online.

Odată cu evoluția pandemiei, lucrurile au căpătat o altă dimensiune, iar Facebook e de părere că oamenii au nevoie să interacționeze vizual mai mult.

Cum toată lumea lucrează de acasă, iar întâlnirile pe Zoon au devenit normalitate, o aplicație de dating care are ca nucleu conținutul video se poate integra pe piață foarte natural. Iar pentru că suntem cu toții atât de ocupați, Facebook s-a gândit să facă din noua aplicație una de speed dating. Numele ei este Sparked și a fost dezvoltată de echipa NPE (New Product Experimentation) a Facebook.

Potrivit The Verge, Sparked se bazează pe întâlniri de patru minute în care utilizatorii interacționează unii cu alții, iar dacă cineva este interesat de o anumită persoană poate trece la o a doua întâlnire ceva mai lungă. În acest moment, Sparked poate fi folosită doar pe desktop – nu există versiuni de iOS sau Android, dar rămâne de văzut cum va evolua și dacă echipa Facebook va lucra la ea în continuare. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: