Din ziua în care le-a achiziționat, Facebook nu a intervenit atât de mult în WhatsApp și Instagram pe cât s-ar fi crezut inițial. Acest lucru se va schimba acum, iar The Information notează faptul că Facebook are de gând să schimbe numele acestor două platforme.

Nu vorbim despre schimbări majore, însă cu siguranță nu vor fi apreciate de utilizatori. Și asta pentru că rețeaua de socializare, care a confirmat informațiile fără să le comenteze, are de gând să scrie alături de numele WhatsApp și Instagram ”from Facebook”, ceea ce înseamnă o autonomie și mai mică din partea echipelor de dezvoltare dedicate acestor proiecte.

Această decizie vine în urma unor studii realizate în 2018 care arătau că 57% dintre americani nu știau că Facebook deține Instagram, în timp ce 50% dintre americani nu știau că WhatsApp este deținut de către gigantul american.

Va veni această schimbare și cu modificări majore ale aplicațiilor? În acest moment, nu este foarte clar acest lucru și nici nu există informații în acest sens.