Aceasta va fi disponibilă în curând pentru utilizatorii din întreaga lume, se numește „Recently Deleted” și face exact ceea ce te aștepți să facă – îți oferă opțiunea de a recupera conținutul pe care l-ai eliminat anterior de pe profilul tău.

Instagram poziționează noua funcționalitate ca fiind utilă împotriva hackerilor, o problemă din ce în ce mai importantă în ultimii ani, dar va fi folositoare și pentru orice utilizator care șterge postări sau alte tipuri de conținut, chiar și din greșeală.
Funcția „Recently Deleted” se aplică în cazul postărilor din feed, precum fotografii, clipuri video, dar și pentru noi formate de conținut ca Reels, Stories și IGTV. Utilizatorii vor avea la dispoziție până la 24 de ore pentru a recupera story-urile pierdute și până la 30 de zile pentru celelalte tipuri de content.

Pentru a se asigura că cel care vrea să recupereze aceste detalii este chiar proprietarul contului, utilizatorii de Instagram vor fi nevoiți să-și confirme identitatea prin SMS sau e-mail. Același lucru se aplică și pentru situațiile în care se dorește eliminarea permanentă a conțintului.

Pentru a recupera conținutul șters, e nevoie de parcurgerea următorilor pași:

-apăsați pe iconița cu cele trei puncte din colțul dreapta-sus al ferestrei în care este afișat profilul personal;

-mergeți la Settings;

-alegeți opțiunea Recently Deleted;

selectați o postare și apoi alegeți Restore

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: