Samsung anunta lansarea in Romania a noii tablete GALAXY Tab S. Prima tableta Super AMOLED ofera o experienta de top, imbinand perfect tehnologia avansata de afisare a imaginii cu o gama completa de continut premium. Designul stilat si foarte practic al noului GALAXY Tab S completeaza perfect functiile dezvoltate pentru imbunatatirea productivitatii.

Noua tableta GALAXY Tab S ofera un display de top WQXGA (2560x1600, 16:10) Super AMOLED, cuprinzand peste 90% din gama de culori a Adobe RGB, aducand mai multe variatii de culori. Tableta beneficiaza de un contrast remarcabil, de 100.000:1, oferind imagini mult mai profunde si realiste. 

Specificatiile hardware de top oferite de GALAXY Tab S sunt completate de tehnologia de ultima generatie pe care o ofera display-ul, prin functiile care permit ajustarea inteligenta a filtrului gamma, a saturatiei si claritatii in functie de aplicatia care este rulata, de temperatura culorii, mediului de vizionare si de lumina ambientala. Aceasta dispune de doua moduri profesionale pre-setate – AMOLED Cinema si AMOLED Photo – prin intermediul carora utilizatorii pot ajusta manual setarile de afisare pentru rezultate luminoase, dinamice, atat pentru continutul video cat si cel foto. De asemenea, tableta le permite utilizatorilor sa se bucure pe deplin de continut clar, luminos si natural, inclusiv in lumina puternica a soarelui.

GALAXY Tab S consuma mai putina energie decat ecranele LCD datorita tehnologiei Super AMOLED care nu are nevoie de lumina de fundal. De asemenea, noua tableta beneficiaza si de modul Ultra-Power Saving, permintandu-le utilizatorilor sa se bucure de mai mult divertisment, fara grija incarcarii bateriei. Ambele modele GALAXY Tab S au un profil elegant de 6,6mm si o greutate de doar 465g (10,5 inci) si 294g (8,4 inci), acestea fiind usor de transportat. 

Mai mult, Galaxy Tab S ofera un pachet variat de continut. In Romania, utilizatorii vor beneficia atat de numeroase aplicatii disponibile la nivel international, dar si de continut local dedicat. Astfel, acestia vor avea acces gratuit timp de 3 luni la serviciul HBO GO si se vor bucura de 10 editii gratuite ale revistei digitale Photographia, precum si de Moko si Prietenii, o aplicatie educationala pentru copii ce contine o poveste interactiva si jocuri de logica. 

Design modern si practic

Designul elegant al noului GALAXY Tab S este completat de o gama de accesorii care il fac mult mai practic, cum ar fi carcasele variate sau accesoriul Book Cover care se configureaza la trei unghiuri diferite de afisare pentru a oferi pozitia cea mai confortabila pentru vizionarea clipurilor video, pentru citit sau pentru tastare. De asemenea, Samsung le ofera utilizatorilor care cauta aceeasi structura de protectie a Book Cover, dar cu un design mai subtire, carcasa Simple Cover, care ofera o protectie usoara. Tastatura Bluetooth cu design ergonomic nou, ultra-slim, proiectata special pentru Galaxy Tab S, se conecteaza perfect cu dispozitivul.

Multitasking si functii create pentru mai multa eficienta

Pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi cu usurinta mai multe functii in paralel, Galaxy Tab S vine cu o serie de functii de productivitate si de securitate imbunatatite. Prin intermediul functiei Call Forwarding prin SideSync 3.0, utilizatorii pot efectua si primi apeluri direct de pe telefonul lor pe Galaxy Tab S, oriunde s-ar afla in casa, indiferent de locatia telefonului lor. De asemenea, Galaxy Tab S le permite consumatorilor sa se bucure de multitasking, permitandu-le sa navigheze pe internet, sa vizioneze continut video si sa poata efectua apeluri simultan, fara a fi nevoiti sa isi faca griji cu privire la inchiderea uneia dintre aplicatii pentru a accesa alta. In plus, pentru ca utilizatorii sa poata identifica cu usurinta dispozitivele din apropiere si sa se conecteze la ele pentru a impartasi mai simplu continutul, GALAXY Tab S ofera functia Quick Connect. Toate aceste caracteristici sunt disponibile in ambele versiuni WiFi si LTE.

De asemenea, GALAXY Tab S vine cu functii suplimentare precum Multi User Mode, care le permite utilizatorilor sa isi creeze propriul profil personal optimizat, accesare in conditii de siguranta si convenabila prin intermediul Fingerprint Scanner, si un mod special conceput Kids Mode, cu propria interfata dedicata si aplicatii usor de utilizat de catre copii.

Samsung Galaxy Tab S va fi disponibil intr-o varietate de optiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi si LTE, disponibile in 16/32GB + MicroSD (pana la 128GB). De asemenea, utilizatorii pot alege intre versiunile 10.5 inci si 8.4 inci, in culorile Titanium Bronze si Dazzling White.