Il cheama Florin Scripca, insa este cunoscut drept FOA intre prieteni sau Chef FOA in juriul MasterChef, respectiv in randul echipei de bucatari cu care lucreaza. Atunci cand lasa deoparte preocuparea pentru gastronomie, FOA se relaxeaza cel mai bine cand prinde viteza pe motocicleta sa, pasiune practicata de mai bine de 7 ani.

Astazi, excentricul bucatar este un motociclist convins, insa de mic ii pulseaza adrenalina in vene. Pe atunci era mai tot timpul pe bicicleta, chiar si cand trebuia sa faca cumparaturi, rolul sau in familie fiind acela de a face aprovizionarile de la piata.

Din 2007, insa, de cand si-a achizitionat motocicleta, in fiecare vara Chef FOA poate fi surprins in majoritatea timpului pe doua roti.

Curajos, extrem de natural si rebel din fire, FOA da frau liber pasiunii sale si imbina cu succes acest hobby cu meseria. in continuare, cand trebuie sa mearga la piata, apeleaza fara probleme la motocicleta.

“Sentimentul pe care mi-l ofera mersul pe motor este de nedescris, este o libertate absoluta. Chiar pot spune ca sunt foarte pasionat, am o colectie intreaga de ‘gadget-uri’ pentru motor, de la mai multe feluri de casti, manusi in functie de sezon, costum, la bluetooth pentru telefon si altele. Multa lume sustine ca mersul pe motor este periculos, dar depinde foarte mult de tipul de sofer care esti. Eu, de exemplu, gandesc ca la sah, cu patru mutari inainte”, ne marturisteste incantat FOA.