La doar o zi de la inaugurare, noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a facut un lucru ilegal fara sa-si dea seama! Daca pana acum acest lucru era permis, odata devenit presedintele tarii Trump nu mai poate face asta.

Ce a facut Donald Trump? Si-a schimbat contul de Twitter si a scris o postare care avea o greseala gramaticala - a scris gresit cuvantul "onorat". Si-a dat seama de greseala si a sters mesajul! Daca un asemenea lucru ii era permis pana acum, legea obliga ca o administratie sa arhiveze orice mesaj oficial! Trump a incalcat acest lucru stergand mesajul, scrie Gizmodo.

De parca nu era suficient, Trump a postat inca o data mesajul, corectand greseala gramaticala - apoi a sters si acel mesaj! Cei de la Gizmodo au publicat insa o captura cu mesajul lui Trump.

Totusi, Donald Trump are sanse mari sa scape fara vreo sanctiune. Salvarea presedintelui SUA este ca a comis aceasta ilegalitate pe contul sau privat si, momentan, este neclar daca acesta trebuie sa respecte aceasta lege.