GoClever Insignia 5 este un nou telefon dual-SIM cu Android 4.2 Jelly Bean lansat de compania din China. Gadgetul are ecran IPS de 5 inch la rezolutia 720p, iar bateria vine in doua variante: un subtire, de 2000 mAh si o alta mai groasa, de 4000 mAh, care asigura o autonomie mai ridicata.

Inautrul telefonului gasim un procesor quad-core la 1,5GHz, GPU PowerVR SGX544, 1 GB de RAM si 4 GB de spatiu. Smartphone-ul vine cu doua camere foto: una principala, de 8MP, echipata cu blit, si o alta frontala, de 2MP.

Pozele si inregistrarile video pot fi stocate si pe carduri microSD cu o capacitate de pana la 32 GB. Datorita tehnologiei aeroDISPLAY, noul smartphone permite utilizatorului sa afiseze imaginile stocate pe dispozitiv, pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil. 

Lista de specificatii este completata de Wi-Fi si Bluetooth, de radioul FM incorporat, GPS si functia de hot spot mobil. 

Telefonul vine cu cateva aplicatii preinstalate, intre care Facebook, Skype, aplicatia de navigare Mireo si magazinul virtual de e-books LEGIMI.

Pachetul GOCLEVER include, pe langa telefon si cele doua baterii, un cablu USB, un incarcator si o pereche de casti. Aspectul telefonului mobil poate fi personalizat prin achiziționarea diferitelor carcase colorate, comercializate separat si disponibile in trei variante de culori: auriu, rosu burgundy si violet. 

Pretul estimat pentru GOCLEVER INSIGNIA 5, cu garanție de 24 de luni asigurata de producator, este de 829 RON, cu TVA inclus.