Echipa ThePhoneGeeks ne prezinta cele mai utile aplicatii prin care putem afla ce filme, piese de teatru sau concerte au loc in oras, precum si care sunt cele mai populare localuri in care ne putem relaxa.

Cea mai folosita aplicatie este Sapte Seri, pentru ca ofera informatii detaliate despre evenimentele care au loc in diferite orase din Romania, dar si fotografii ale cinematografelor, teatrelor, barurilor si restaurantelor aflate pe o raza de 1 km de locatia in care se afla utilizatorul.

In cazul in care esti nehotarat, ai la dispozitie numeroase recomandari. Poti cauta un cinematograf, restaurant sau teatru anume din Bucuresti si din alte 14 orase din tara: Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov, Targu-Mures, Craiova, Pitesti, Constanta, Bacau, Piatra Neamt, Braila, Galati, Oradea si Sibiu”, a spus Radu Boanca – ThePhoneGeeks.

O alta aplicatie destinata celor care vor sa afle cand si unde au loc diferite evenimente este Orasul Meu, iar pentru a beneficia de toate functiile acesteia este nevoie de crearea unui cont gratuit de utilizator. Aplicatia este, de fapt, un ghid mobil de oras, prezent atat in Bucuresti, cat si in alte orase mari din tara. 

Mai mult, daca stii deja unde vrei sa mergi si trebuie doar sa ajungi acolo, ai posibilitatea de a comanda un taxi si de a plati biletele de transport, parcarea sau rovinieta direct din aplicatie”, a mai spus Radu Boanca.

Pentru cei carora le place sa mearga in club, exista aplicatia RezervariClub.ro, o legatura la o interfata web, care face trimiterea pe site-ul cu acelasi nume. Acolo sunt detalii despre cluburi din peste 25 de orase din Romania, cu adresa, fotografii, un rating in functie de preturi, atmosfera, muzica si serviciile oferite de club si, bineinteles, numarul de contact.

 

Cele mai noi filme, acasa sau la cinematograf

Pentru cinefili si nu numai, exista aplicatia Cinemagia, care pune la dispozitie programul cinematografelor din Romania si programul TV complet. In plus, prin intermediul aplicatiei se pot cumpara bilete la cinema direct de pe telefonul mobil.

Nu in ultimul rand, prin intermediul aplicatiei Movie Quotes Quiz, utilizatorii isi pot testa alaturi de prieteni cunostintele despre cele mai cunoscute replici din filme si seriale”, a incheiat Adi Coman – ThePhoneGeeks.