Conform ziaristilor de la New Yorker, Google va pregati o imagine de home page fara precedent pe 21 decembrie 2012. Acestia il citeaza chiar pe CEO-ul Google, care a declarat ca "va fi cel mai spectaculos Google Doodle din istorie."

Citeste si: Google iti interzice acum sa faci asta. Sute de milioane de utilizatori, revoltati

"Toata lumea se isterizeaza cu gandul ca vine sfarsitul, inteleg asta. Dar Google trebuie sa vada aceasta apocalipsa intr-un mod unic. Aceasta companie s-a nascut cu scopul de a organiza toata informatia din lume, iar vineri vom avea posibilitatea sa incercam asta.", a declarat Larry Page, Google CEO.

New Yorker scrie care a fost mesajul lui Larry Page catre programatori: "Lumea va fi distrusa si omenirea nu va mai exista. Vreau sa faceti din Goole ultima pagina pe care o vor vedea vreodata."

"Vrem sa comunicam miliardelor de oameni ca aceasta este ultima zi din istoria omenirii si in aceasta ultima zi ar fi bine sa se inscrie pe Google Plus :)." - Larry Page, care a incercat sa si glumeasca cu ziaristii prezenti in sala de conferinta.

Citeste si: Romanii au talent. Fetita de 11 ani pe care Google a premiat-o pentru o realizare exceptionala

Unul dintre reporteri i-a reamintit ca odata cu sfarsitul lumii, va veni si sfarsitul pentru Google, iar acesta a raspuns: "Atata timp cat va fi si sfarsitul pentru Apple si Microsoft, sunt OK cu ideea."