Astfel, vei putea încerca cele mai tari jocuri ca Watch Dogs: Legion, Cyberpunk 2077 sau Red Dead Redemption 2 pe laptop, pe desktop sau pe telefon.

Stadia funcționează imediat, fără să fie nevoie să descarci sau să actualizezi jocul, printr-o conexiune stabilă la internet, de o viteză de cel puțin 10 Mbps/secundă.

Serviciul Google Stadia este disponibil oricărei persoane care are o adresă de Gmail, în două variante: gratuită și cu abonament. În cea gratuită, utilizatorii care se înregistrează pot juca gratis Destiny 2 și Super Bomberman R Online. Atlfel, pot cumpăra titluri din magazinul online.

Abonamentul Stadia Pro costă 45 de lei și-ți oferă acces gratuit la anumite jocuri și reduceri exclusive. Totuși, toți utilizatorii noi de Stadia primesc acces gratuit o lună la Stadia Pro.

Astfel, ai putea să te joci multe titluri cu grafică impresionată pe un laptop mai vechi sau pe un telefon deoarece procesarea jocului are loc în cloud apoi informația este trimisă pe internet înapoi la utilizator.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: