Bitdefender a scos, special pentru romani, un antivirus gratuit, care consuma minimum de resurse si ofera protectie maxima impotriva virusilor. 

Cu Antivirus Free Edition poti sa lucrezi, sa te joci sau sa navighezi pe internet utilizand la maximum resursele calculatorului tau, fara sa-ti faci griji ca softul de securitate ar putea sa-ti incetineasca activitatea. 

Produsul, disponibil gratuit doar in Romania, ofera protectie excelenta si un consum minim de resurse, cu zero intreruperi si mesaje catre utilizator.

Performantele tehnologiei antivirus Bitdefender, care se regaseste in Antivirus Free Edition, au fost testate in repetate randuri alaturi de produsele concurente. Evaluarile realizate in ultimul an si jumatate de institutii independente de testare din Germania si din Austria au aratat ca antivirusul produs de romanii de la Bitdefender este cel mai bun din lume. 

"Cand am creat Bitdefender Antivirus Free Edition ne-am gandit la acei utilizatori care isi doresc sa fie protejati impotriva amenintarilor informatice si atat. Acei utilizatori care nu vor sa-si bata capul cu diverse configurari si pentru care consumul redus de resurse este la fel de important ca si o protectie de top impotriva virusilor. Am avut in minte utilizatorul roman, extrem de sever cu performantele tehnologiilor pe care le foloseste. La final ne-am hotarat sa rasplatim inspiratia oferita printr-un produs gratis doar pentru Romania", a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Researcher Bitdefender.

In plus, de la jumatatea lui septembrie, Bitdefender Antivirus Free Edition va fi primul antivirus gratuit compatibil cu Windows 8. Descarca-l de aici.