Hackerii care au publicat date furate din serverele HBO timp de cateva saptamani au facut disponibile pe internet si episoade din show-ul ”Curb Your Enthusiasm", pe care televiziunea il va difuza in octombrie, precum si din serialul ”The Deuce”.

De aceasta data, insa, hackerii nu au mai publicat episoade sau date din serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.

Reprezentantii HBO au transmis ca nu se afla in legatura cu hackerii si ca nu vor comenta de fiecare data cand acestia vor publica noi date.

”Hackerii ar putea continua sa lanseze informatii furate in incercarea lor de a atrage atentia presei. Acesta este un joc la care nu vom participa”, au mai transmis reprezentantii HBO, confirmand ca hackerii au cerut o rascumparare de mai multe milioane de dolari pentru datele furate.

Recent, reprezentantii HBO le-au trimis hackerilor un e-mail potrivit caruia ar fi dispusi sa le plateasca 250.000 de dolari - plata pe care ar efectua-o ca rasplata pentru descoperirea vulnerabilitatilor din sistem, potrivit The Hollywood Reporter.

Atacul cibernetic a avut loc intr-o perioada sensibila pentru Time Warner, compania care detine HBO, aceasta asteptand aprobarea pentru a fi vanduta catre AT&T Inc, pentru 85,4 miliarde de dolari, intr-un acord anuntat in octombrie.

Sursa: News.ro