Noul Samsung in mainile lui George Buhnici - vezi VIDEO

Samsung Galaxy S4 vs. HTC One vs. Lumia 920 vs. BlackBerry Z10 vs. iPhone 5. Afla care e cel mai bun

Kim Kardashian, Beyonce, Donald Trump, Mel Gibson, ba chiar si Michelle Obama, Hillary Clinton si vice-presedintele Joe Biden au ajuns pe mana hackerilor in ultima saptamana, informatii precum  codul numeric personal, date despre conturile bancare si ipoteci ajungand "in vazul lumii", pe internet. Site-ul care a publicat aceste informatii are terminatia ".su", a fostei Uniuni Sovietici, una dintre cele mai intalnite "metode de distractie" printre hackeri.

Site-ul a publicat si alte date, acestea fiind insotite de un citat dintr-un serial foarte cunoscut, "Dexter": "Daca crezi ca Dumnezeu face minuni, ar trebui sa te intrebi daca si Satana ascunde cateva in maneca". Scurgerea de informatii a pus intr-o lumina proasta atat pe directorul politiei din Los Angeles Charlie Beck, cat si pe Robert Mueller, directorul FBI.

Cele mai "haituite" vedete de catre hackeri sunt Paris Hilton si Ashton Kutcher. Mosternitoarea lantului hotelier Hilton a avut si smartphone-ul, si contul de email de la Google "sparte", in timp ce actorul din "Doi barbati si jumatate" s-a trezit cu datele conturilor sale publicate de un site, dupa ce un pusti de 12 ani i-a trimis politia acasa sustinand ca la acea adresa se ascunde o femeie haituita de un raufacator.