Huawei, unul dintre principalii furnizori globali de solutii in domeniul IT&C, prezinta si in acest an, la Bucuresti, cele mai noi si performante tehnologii din domeniul IT&C, in cadrul evenimentului Huawei Roadshow, care se desfasoara in perioada 18-20 mai 2015, in fata hotelului Pullman din Capitala.

Huawei Roadshow a devenit, in ultimii ani, un eveniment asteptat in intreaga lume, numarul oraselor vizitate crescand de la an la an. in 2014, acest camion personalizat cu cele mai noi tehnologii marca Huawei, a vizitat peste 20 de mari orase europene, iar printre destinatii a ales, din nou, Romania, o piata emergenta, intr-o continua dezvoltare, in care tehnologia de ultima generatie contribuie la dezvoltarea noii generatii de talente locale.

Vlad Doicaru, Enterprise & Integrated Accounts Director al Huawei Romania: „in contextul “Open Roads for a better connected world”, evenimentul ofera o privire de ansamblu asupra transformarilor care au loc in domeniul IT&C in ceea ce priveste infrastructura digitala moderna, operatiile de business de succes si dezvoltarea solutiilor inovative. Astfel, vizitatorii Huawei Roadshow 2015 vor avea ocazia sa afle mai multe informatii despre solutiile de tehnologie folosite pentru Data Center, Server & Storage, Mobile Network, tehnologia 5G, eLTE, Networking si securitate, dar si cele mai noi device-uri inteligente, lansate recent pe piete din intreaga lume.”

Pe plan local, inca din 2003, de cand Huawei a intrat pe piata din Romania, compania a sprijinit modernizarea industriei de telecomunicatii din tara, prin obiective pe termen lung de dezvoltare sustenabila. Huawei Romania investeste nu doar in tehnologie, ci si in oameni. in prezent, in cadrul companiei exista peste 1200 de angajati. Anul trecut, Huawei a investit peste 30.000 de Euro in burse pentru studenti, oferind pentru absolventii specializarilor de IT&C ale facultaţilor din Romania peste 100 de oportunitati de training si mai mult de 80 de internship-uri in cadrul companiei. Peste jumatate dintre acestia au ramas in cadrul companiei si dupa incheierea perioadei de internship, ocupand in prezent pozitii de angajat permanent.