IKEA a dezvăluit un purificator de aer care poate funcționa și ca o masuță, asigurându-se că cei care nu au mult spațiu vor putea să se bucure în continuare de aer curat în casele lor.

Purificatorul de aer IKEA Starkvind, care este disponibil și ca aparat autonom (dacă aveți spațiu pentru acesta) este potrivit pentru încăperi de dimensiuni mici până la medii, de până la 19 metri pătrați.

IKEA susține că sistemul de purificare cu trei filtre din purificatorul de aer poate prinde 99,5% din particulele cu dimensiuni de 0,1-2,5 micrometri - inclusiv praf, polen sau substanțe poluante, dintre care multe sunt cauzați de modul în care curățăm, încălzim sau de cum gătim în casele noastre. IKEA Starkvind va fi disponibilă în SUA în octombrie: o versiune autonomă disponibilă pe negru sau alb pentru 129 de dolari și versiunea măsuță de cafea la 189 de dolari.

Prin intermediul aplicației inteligente IKEA pentru acasă ai putea controla purificatorul de la distanță și poți face și programe. De asemenea, aduce integrarea Alexa Amazon, Google Home și HomeKit la purificatorul de aer, astfel încât să puteți controla Starkvind cu vocea.

Deocamdată nu știm pe ce alte piețe va fi disponibil acest purificator și dacă va ajunge și în România.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: