YouTube a dezvaluit planurile pe care le au pe viitor pentru noi caracteristici ce vor fi disponibile, inclusiv ca cei care au canale sa poata sa faca bani cerandu-le donatii fanilor. YouTube Fan Funding va fi testat in curand pe un numar limitat de canale din SUA, Mexic, Japonia si Australia.

"Fanii vor putea sa contribuie cu bani pentru a-ti sprijini canalul in orice moment, din orice motiv" a dezvaluit intr-un post executivii de la YouTube, Matthew Glozbach si Oliver Heckmann.

A fost lansata, de asemenea, o aplicatie pentru Android numita YouTube Creator Studio in care detinatorii de canale pot vedea statistici, raspunde la comentarii si sa afle cum se descurca pagina lor. YouTube a anuntat ca va fi disponibila aplicatia si pentru iOS in viitorul apropiat.

Comunitatea gamerilor primeste si ea o veste buna - suport pentru clipuri de pana la 60 de frame-uri pe secunda. Avand in vedere ca cele mai populare 100 de jocuri de pe YouTube au generat 3,5 miliarde de vizualizari numai in luna mai, aceasta schimbare nu ar trebui sa surprinda.

O alta caracteristica disponibila in curand este ca vizitatorii YouTube vor putea sa ofere subtitrari pentru clipuri.