Orange anunta oferta de vara, care aduce internetul la viteze 4G in toate abonamentele, fara taxe suplimentare, si reduceri speciale la telefoanele 4G, pentru ca tot mai multi clienti sa beneficieze de avantajele lumii digitale.

Toti clientii persoane fizice care activeaza sau reinnoiesc un abonament Orange beneficiaza de internet la viteze 4G de 30 Mbps pentru download si 15 Mbps pentru upload, viteze medii reale. De asemenea, ei pot naviga la viteze medii reale de download de 60-80 Mbps prin activarea unor optiuni dedicate, de la 2 euro/luna.

Pe fondul cresterii accelerate a interesului pentru internetul de mare viteza, in doar trei luni de la extinderea retelei 4G Orange numarul de dispozitive 4G active in retea a crescut cu 45%, pana la 290 000 de terminale. Orange ofera in prezent cel mai extins portofoliu de telefoane 4G de pe piata, cu 31 de modele, iar o treime din smartphone-urile vandute in luna iunie sunt compatibile 4G. In plus, Orange extinde conceptul Best Deal și pentru telefoane 4G, la cele mai avantajoase preturi.

De exemplu, cu 16 euro/luna, clientii pot alege abonamentul Cangur 16, care include acum 1GB la viteze 4G si telefonul Nokia Lumia 625, primul telefon Best Deal 4G, de la 0 euro prin programul Buy-Back.  Prin acest program, cei care vor sa-si schimbe telefonul 3G cu unul 4G vor primi o reducere suplimentara de 30 de euro peste valoarea evaluata. In plus, pana pe 16 septembrie, punctele Orange Thank You acordate clientilor existenti valoreaza dublu la achizitionarea telefoanelor 4G.

„In conditiile in care tot mai multi clienti aleg telefoane de ultima generatie, este firesc sa-si doreasca sa le foloseasca la capacitate maxima. In acest sens, reteaua Orange pune la dispozitia clientilor sai cea mai extinsa acoperire 4G din Romania si cele mai mari viteze pe care aceasta tehnologie le permite. Prin includerea internetului 4G in toate abonamentele si prin oferta de telefoane la preturi speciale, clientii Orange au acces mai usor ca oricand la avantajele aduse de revolutia digitala 4G.” a  declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.