Actualizarea vizează telefoanele iPhone 6 și modelele mai noi și aduce o serie de îmbunătățiri semnificative, precum noi widgets și App Library, o nouă interfață compactă pentru Siri și pentru apelurile primite (care de acum vor ocupa întregul ecran), dar și un mod nou picture-in-picture care le permite utilizatorilor să se uite la clipuri video în timp ce îndeplinesc și alte task-uri.

Apple a lansat versiunea Golden Master beta imediat după marele eveniment Time Flies, în cadrul căruia au lansat noi tablete, dar și noi ceasuri inteligente. Ce nu au prezentat însă este viitorul iPhone 12, pe care toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare. Acesta va veni, se pare, abia în luna octombrie.

Odată cu iOS14, Apple a lansat și versiunile finale ale iPadOS 14, watchOS 7 și tvOS 14, sistemele de operare dedicate fiecărei categorii de produse ale companiei.

Anunţul este surprinzător cel puțin pentru că iOS 14 este lansat înaintea noilor iPhone-uri, spre deosebire de anii anteriori, când cele două lansări erau făcute împreună.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisunile preferate pe protvplus.ro: