Asgard Run este un joc dinamic care iti promite sa te tina lipit de iPhone. Dezvoltat de clujenii de la Evozon, te transpune in pielea unui personaj puternic pus in situatia de a se lupta pe repede inainte cu creaturi mitologice care iti dau fiori. Binele si raul dau o batalie intensa pentru Asgard.

Studioul Evozon a fost creat de un tanar care a vrut sa ii demonstreze tatal sau ca se poate trai din jocuri.

Intai de toate, trebuie sa-ti alegi eroul cu care pornesti la lupta si pe care ulterior il vei echipa cu arme. Intri apoi intr-o lume rotitoare care, pe cat e de periculoasa, pe atat e de frumoasa.

De altfel, actiunea care se petrece pe un tub rotativ, eroul avand mereu la dispozitie mai multe posibile trasee, este un lucru de baza care diferentiaza acest runner de celalte jocuri asemanatoare.

E timpul sa demonstrezi ca eroul tau poate invinge. Te vei lupta cu scheleti, dar si cu zombie, trebuie sa te pazesti de capcane, dar si de bucati de piatra care cad din cer:

Asgard Run poate fi descarcat din iTunes. Acesta este al doilea joc publicat pe iOS AppStore sub brand-ul Amused Sloth, detinut de clujenii de la Evozon. 

Jocul ne-a amintit de celebrul Golden Axe, care facea furori acum mai bine de 15-20 de ani: