Black Friday are loc anul acesta la evoMAG in intervalul 18 – 20 noiembrie. Cele mai importante reduceri din an vin la pachet cu cea mai mica perioada de livrare. Astfel, 50% dintre comenzile plasate de Black Friday pe evoMAG vor fi livrate in 48 de ore, urmand ca restul produselor sa ajunga la clienti in cel mult 4 zile.

„Vom lucra non-stop de Black Friday si in zilele imediat urmatoare acestui eveniment, astfel incat sa ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge cat mai rapid la clienti. Am facut schimbari si in ceea ce priveste segmentul de curierat. in prezent, avem parteneriate cu trei companii, iar in curand vom semna cu o a patra companie de curierat. in plus, timpul de livrare este unul redus si pentru ca evoMAG onoreaza mare parte dintre comenzi cu masinile proprii”, spune Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

Reducerile de anul acesta din perioada de Black Friday vor viza aproximativ 25.000 de unitati si vor cuprinde aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.ro. Spre exemplu, clientii vor putea sa cumpere televizoare cu 50% mai ieftine, telefoane mobile cu un pret redus la jumatate, si laptopuri incepand cu 799 lei.

„Estimam pentru acest an vanzari de aproximativ 4,5 milioane de euro, in crestere cu 50% fata de vanzarile de anul trecut din perioada de Black Friday”, mai spune Mihai Patrascu.

Pregatirile pentru Black Fiday au inceput in urma cu trei luni. Au fost facute investitii de peste 100.000 de euro in platforma din spatele site-ului, aceasta fiind capabila in prezent sa faca fata oricarui nivel de trafic si procesare.

„Suntem pregatiti sa facem fata unui trafic de 40.000 de unici in acelasi timp pe site-ul evoMAG.ro, aproape dublu, fata de cat am inregistrat in perioada de Black Friday de anul trecut”, explica Mihai Patrascu.

Perioada imediat urmatoare aduce o crestere si a numarului de angajati. Astfel, echipa evoMAG se va extinde cu 12 noi angajati, in departamente precum Customer Service, Receptii marfa, Marketing, Product Management/Achizitor.

Clientii evoMAG vor beneficia de reduceri semnificative luna urmatoare si in afara perioadei de Black Friday. Produsele aflate in promotie vor putea fi achizitionate chiar de la inceputul lunii si nu vor fi incluse si in oferta de Black Friday.