Lenovo anunta cu mandrie ca zece produse ale companiei au fost premiate in cadrul concursului Red Dot Product Design 2015. Printre produsele care au primit premii se numara Lenovo Horizon 2s si computerul A740 all-in-one, laptopul Lenovo Y40, Think Vision Pro2840 si monitorul X24, statiile de lucru ThinkStation P900, laptopul multi-modal ThinkPad 14 Yoga, ThinkPad Stack, tabletele ThinkPad si accesoriile lor, iar pentru al doilea an consecutiv, castigator de multiple premii este laptopul ThinkPad X1 Carbon.

Aceste premii vin in continuarea celor obtinute in anul 2013, cand Lenovo a primit distinctia „echipa Red Dot Design a anului”, impreuna cu alte sase premii. Red Dot este o competitie internationala de design renumita, ce are loc in Essen, Germania. Doar cele mai bune produse sunt onorate cu acest premiu, renumit pentru excelenta in design. Un premiu Red Dot este vazut ca o garantie a excelentei produselor si este recunoscut in intreaga lume. Produsele castigatoare au fost selectate dintre aproape 5.000 de inscrieri venite din partea a 56 de natiuni. Castigatorii au fost alesi de un juriu international format din 38 de jurati, cu expertiza in mai multe segmente de design si industrie. Produsele castigatoare vor fi expuse in Muzeul Red Dot Design din Essen, in catalogul anual si in expozitia multimedia online.

„Recunoasterea primita anual prin premiile Red Dot este o mare onoare si valideaza eforturile noastre de a oferi produse interesante clientilor nostri” spune David Hill, vicepresedinte Think Design, Lenovo. „Gama larga de poduse premiate in acest an reprezinta testamentul muncii de echipa din companie si confirmarea abordarii unice a designului Lenovo.”

„Lenovo a avut un succes de durata in competitia Red Dot Design Awards, cu 37 de premii in anii recenti,” spune Johnson LI, director executiv, Lenovo PC Design. “Avand la baza o reala fiziologie de design international si un focus intens pe crearea unei experiente unice, echipele de design vor continua sa aplice un spirit antreprenorial pentru a realiza si mai multe produse inovative in viitor.”