Mark Zuckerberg a declarat ca el si sotia sa, Priscilla Chan, asteapta primul copil, o fetita! Cei doi s-au casatorit in 2012 si au incercat de multa vreme sa aduca pe lume un copil. Sotia lui Zuckerberg a suferit 3 avorturi spontane.

"Te simti plin de speranta atunci cand afli ca urmeaza sa ai un copil", a scris el. "Incepi sa-ti imaginezi ce va deveni si visezi la viitorul lui. Incepi sa faci planuri, iar ele dispare. [Avortul spontan] este o experienta singuratica. Majoritatea oamenilor nu discuta despre avorturile spontane, pentru ca se gandesc ca problemele acestea s-ar reflecta asupra lor (...). Te chinuiesti de unul singur", a declarat el.

Zuckerberg a mai spus ca spera ca impartasind asta, ceilalti oameni vor trece prin experiente asemanatoare mai usor.

Cei doi au depasit, insa, problemele si asteapta acum o fetita:


Priscilla and I have some exciting news: we're expecting a baby girl!This will be a new chapter in our lives. We've...

Posted by Mark Zuckerberg on Friday, 31 July 2015

Mark Zuckerberg nu a anuntat si cand va veni pe lume micuta. El a spus totusi ca sarcina este suficient de avansata pentru a ca riscul de avort sa fie scazut.

Tanarul de 31 de ani, care a fondat reteaua sociala de 268 de miliarde de dolari, a mai spus ca sotia lui, in varsta de 30 de ani, si fetita lor sunt amandoua sanatoase.

"In timpul ecografiei, chiar mi-a aratat semnul de like cu mana, asa ca sunt foarte convins ca ma mosteneste", a mai spus Zuckerberg.