De acum iti poti face o poza cu Mark Zuckerberg, fara sa apelezi la Photoshop. Creatorul Facebook a primit propria sa statuie de ceara la muzeul Madame Tussauds. Statuia nu va fi expusa deocamdata in Londra, ci la San Francisco, orasul in care se va deschide cel de-al 5-lea muzeu de acest gen din lume, conform Mashable.

Statuia lui Zuckerberg a fost dezvelita alaturi de alte doua creatii, reprezentandu-i pe Leonardo DiCaprio si Rihanna. Creatorul celei mai populare retele de socializare din lume a fost imortalizat in picioarele goale, pe un scaun, cu un laptop pe genunchi.

Aproape 4 luni au fost necesare pentru a crea statuia din ceara. Nu mai putin de 20 de artisti au lucrat la ea, iar greutatile n-au fost putine. De obicei, unui subiect i se iau peste 200 de masuri, dar Zuckerberg nu a fost dispus sa-si piarda timpul pe post de model, asa ca artistii au trebuit sa sculpteze ceara folosindu-se doar de fotografii cu el. Zuckerberg va avea si o companie selecta. Muzeul Tussauds mai gazduieste statuile regretatului Steve Jobs si ale creatorului Microsoft, Bill Gates.

Sursa foto: Mashable