"Fiecare provocare are o tema iar cea de anul acesta este inventia" spune Mark Zuckerberg intr-un post pe Facebook ce a strans sute de mii de like-uri si multe share-uri.

Cofondatorul celei mai mari retele de socializare a avut un an 2015 extrem de important atat pe plan profesional, Facebook si WhatsApp avand cresteri importante, cat si pe plan personal, el devenind tata pentru prima data.

Secretul lui Zuckerberg este, conform spuselor sale, faptul ca isi stabileste obiective clare. Iar daca in ultimii ani el si-a propus sa citeasca 2 carti in fiecare luna, sa invente mandarina si sa intalneasca o persoana noua in fiecare zi.

Zuckerberg si-a stabilit astfel obiectivul pentru 2016: "Provocarea mea personala este sa construiesc o inteligenta artificiala simpla care sa imi rezolve treburile acasa si sa ma ajute cu munca mea. Puteti sa va ganditi la ceva in genul lui Jarvis din Iron Man.

Voi incepe sa experimentez cu tehnologia deja existenta. Apoi o voi invata sa imi recunoasca si inteleaga vocea pentru a controla totul in casa mea - muzica, luminile, temperatura si asa mai departe. O voi invata sa imi lase prietenii in casa analizand chipurile lor cand suna la usa. O voi invata sa imi spuna tot ce se intampla in camera lui Max cand nu sunt cu ea. In ceea ce priveste munca, ma va ajuta sa imi vizualizez datele in realitate virtuala pentru a construi servicii mai bune si imi conduc organizatiile mai eficient" a mai spus Zuckerberg.

 

 

Every year, I take on a personal challenge to learn new things and grow outside my work at Facebook. My challenges in...

Posted by Mark Zuckerberg on Sunday, January 3, 2016