- Desi nu pare o prostie facuta de Zuckerberg, cei de la Business Insider au pus-o in acest top. Fondatorul Facebook a avut neinspiratia de a alege prost o benzinarie, unde a fost agresat de un om care avea un pistol asupra sa. Zuckerberg a reusit sa urce rapid in masina si sa fuga de acolo inainte ca o tragedie sa se fi intamplat.

- Al doilea episod demn de un EPIC FAIL s-a consumat in momentul in care Zuckerberg a angajat directori executivi gresiti, printre care fostul executiv de la Amazon, Owen Van Natta, care a incercat apoi sa vanda Facebook pentru o suma uriasa.

- Episodul al 3-lea din cele mai mari greseli facute vreodata de Zuckerberg s-a consumat in perioada facultatii. Intr-o duscutie cu un prieten, acesta a numit userii "prosti fara limita", pentru ca sunt prea dispusi sa ofere informatii personale. Culmea, Facebook pe asta se bazeaza acum.

- Un alt episod s-a petrecut in 2007, cand Zuckerberg a anuntat ca "publicitatea se schimba la fiecare suda de ani, iar Facebook va face schimbarea in acest moment". Imediat dupa acest anunt, a lansat Beacon, urat de toata lumea. Inspirat pana la urma, Zuckerberg a renuntat la Beacon exact in momentul in care Facebook a explodat.

- Episodul 5 s-a petrecut in 2003, cand Zuckerberg l-a luat pe Eduardo Saverin langa el pentru ca acesta avea bani si putea sa-l ajute financiar sa puna Facebook pe picioare. Eduaro a cerut responsabilitate mai mare, Mark i-a dat-o insa totul a fost o mare greseala. Pentru ca era lenes si nu il interesa prea mult afacerea, Zuckerberg a incercat sa il indeparteze. Saverin l-a dat in judecata pentru 5 miliarde de dolari.

- In 2006, cand Facebook a lansat News Feed, mai multi oameni au fost nemultumiti si au protestat fata de acest update. Mark le-a raspuns atunci cu un post intitular "linistiti-va, respirati, va auzim". A fost sfatuit imediat sa schimbe postul, pentru ca genera alte nemultumiri, userii simtindu-se luati la misto.

- In facultate, Zuckerberg a mai comis-o inca o data. A spart emailurile de la Harvard Crimson si a inceput sa trimita discutiile care il aveau ca subiect pe la prieteni.

- Initial, Zuckerberg nu a vrut ca Facebook sa devina un "photo-sharing" site. Sean parker a fost omul care l-a convins ca poate da lovitura cu aceasta mutare. Si asa a fost.

- In primul an de la lansarea Facebook, Zuckerberg a vrut sa renunte la proiect si sa dechida Wirehog. decizia parea ilogica atunci, mai ales ca Facebook avea deja un milion de useri. Tot Sean Parker l-a convins sa continue cu Facebook.

- Zuckerberg a fost de acord sa vanda Facebook ca tre Yahoo pentru 1.1 miliarde de dolari. Din fericire pentru fondatorul Facebook, CEO-ul Yahoo Terry Semel a iesit din afacere in ultima clipa.