Printr-un anunț oficial, conducerea companiei precizează că testează deja o nouă funcție, care le va cere utilizatorilor să citească un articol înainte de a-l distribui în rețea.

Desigur, asta înseamnă că utilizatorul va fi obligat să deschidă linkul, nu să și citească, propriu-zis, textul.

Dacă va încerca să distribuie un material fără a-l deschide înainte, utilizatorul va primi o notificare, prin care i se va cere să citească mai întâi articolul.

O măsură similară a fost luată anul trecut de Twitter și a fost un succes: rata de deschidere a articolelor înainte de distribuire a crescut cu 40%, datorită notificării primite de utilizatori.

De asemenea, unii au renunțat să mai distribuie anumite texte după ce le-au citit, pentru că și-au dat seama că informațiile erau false sau neinteresante, scrie Mashable.


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus: