Sefii retelei sociale Facebook ar trebui sa-si puna probleme dupa ce American Customers Satisfaction Index arata ca utilizatorii nu sunt prea multumiti de produs. Cu toate ca site-ul lui Zuckerberg a crescut fata de anul trecut, de cateva saptamani la orizont exista o amenintare noua: Google+.

Facebook domina acum piata, dar lucrurile s-ar putea schimba rapid daca site-ul nu face nimic in plus pentru a-si satisface clientii, crede Larry Freed, CEO-ul ForeSee Results, compania care a realizat cercetarea.

Reteaua lui Zuckerberg a inregistrat un scor de satisfactie a consumatorilor de 66 din 100, fata de 64 in urma cu un an. Google a reusit sa obtina 83 de puncte, comparativ cu 80 anul trecut. Bing are 82, Yahoo 79, iar portalul MSN 78.

"Site-ul Facebook este cu certitudine rege acum, dar daca cineva il poate da jos de pe tron, acela e Google", mai crede Larry Freed.

Oficialii retelei de socializare au declarat ca iau in serios rezultatele acestei cercetari si ca se vor stradui sa creeze un seviciu "simplu, rapid si inovator", care sa le permita oamenilor sa stea conectati cu prietenii lor in siguranta.

Sursa: PC World