O noua vara, un nou record in ceea ce priveste sumele platite de transferuri in Premier League, campionatul care a fost si in aceasta vara cel mai 'activ' in ceea ce priveste transferurile. La fel si fanii, existand multe momente in care un transfer era trendul numarul 1 pe Twitter!

Nebunia cea mai mare a fost pe 1 septembrie cand #DeadlineDay a fost aproape in permanenta trendul numarul 1! Iar transferul lui David De Gea de la Manchester United la Real Madrid, picat in ultimele clipe din cauza faptului ca nu a fost inregistrat la timp, a fost cea mai discutata tranzactie care nu s-a materializat!

Cand vine vorba de cluburile despre care s-a discutat cel mai mult in aceasta vara, Manchester United este numarul 1 - nu numai datorita achizitionarii lui Martial, dar si pentru ca echipa lui Louis van Gaal a fost foarte activa in aceasta perioada, cheltuind 139.7 milioane de euro si primind 102 de milioane de euro pentru jucatorii vanduti. Arsenal, desi nu l-a adus decat pe Petr Cech, se afla pe locul 2 in acest clasament, in primul rand datorita zvonurilor de transferuri precum cele cu Benzema sau Cavani. Liverpool, cu multi jucatori noi adusi, Chelsea si Manchester City sunt urmatoarele in top.

In ceea ce priveste transferurile care au fost finalizate si despre care s-a vorbit cel mai mult, pe primul loc se afla mutarea lui Pedro de la Barcelona la Chelsea, a lui Schweinsteiger de la Bayern la Man United si a lui Raheem Sterling de la Liverpool la Manchester City.