La ora 19:00 au fost lansate deja primele titluri, iar ele pot fi accesate de utilizatorii care au un sistem de operare Android.

„Jocurile sunt disponibile pentru descărcare în magazinul de aplicaţii Google pentru toţi abonaţii de pe dispozitive Android la nivel global”, au transmis reprezentanții Netflix, citați de publicația Pagina de Media.

Titlurile ar urma să fie incluse în abonamentul pe care utilizatorii îl plătesc deja, iar primele jocuri de care se pot bucura aceștia sunt Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Shooting Hoops, Teeter Up.

Pentru a identifica jocurile pe platformă, utiizatorii ce folosesc un telefon cu sistem de operare Android vor vedea o secțiune dedicată, acolo unde pot selecta un titlu pentru descărcare.

Odată descărcat din magazinul de aplicații, acesta va apărea și pe ecranul telefonului, și în aplicația de mobil a celor de la Netflix. Reprezentanții companiei au precizat și că aceste jocuri nu sunt disponibile în profilele configurate pentru copii. Ele vor fi rulate automat în limba în care este setat profilul utilizatorului, iar unele titluri pot fi accesate chiar și fără o conexiune la Internet, mai notează publicația citată.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: