Acum știm și ce specificații tehnice va avea Google Pixel 4. Gigantul american va lansa două versiuni ale telefonului: una cu un ecran cu o diagonală de 5,7 inci și una cu diagonala ecranului de 6,3 inci. 

Display-ul pe ambele telefoane va avea o rată de refresh de 90 Hz, ceea ce este o veste bună. Pixel 4 și Pixel 4 XL vor avea procesorul Snapdragon 855, 6 GB memorie RAM, iar spațiul de stocare va fi fie de 64 GB, fie de 128 GB. 

De asemenea, telefonul mai performant va avea și o baterie mai mare (3700 mAh vs 2800 mAh pe versiunea de 5,7 inci). În plus, ambele telefoane vor avea ceva numit „Pixel Neural Core", adică un cip care se va ocupa de procesarea fotografiilor realizate în situații cu luminozitate scăzută. 

Deci este de așteptat să vedem fotografii de noapte și mai bune. Alte lucruri pe care le știm despre aceste smartphone-uri: au un sistem de autentificare facială, o aplicație de înregistrare nou, gesturi de navigare fără a atinge dispozitivul și un sistem de detectare a accidentelor rutiere. 

Toate informațiile vor deveni oficiale pe 15 octombrie, atunci când Google dezvăluie oficial Google Pixel 4 și Pixel 4 XL.