Nu te poti pune cu fanii seriei Star Wars. Sunt pasionati de subiect, cunosc tot ce se poate despre mitologia seriei, iar gusturile lor cu greu le poti multumi. Asta au vazut si creatorii ultimului trailer pentru Star Wars: The Force Awakens.

Trailerul prezinta succinct cateva cadre-cheie. Unul din ele e cel mai interesant. Acesta prezinta un personaj negativ, cel mai probabil un lord Sith, intr-o padure inzapezita. Spre deosebire de clasicele lightsabers, acesta manuieste o sabie  laser cu design de palos medieval, am putea spune.

Unii dintre pasionatii Razboiului Stelelor au recreat trailerul, folosind figurine Lego. Rezultatul e incredibil.

Fanii au dezbatut imediat designul pe net. Unii au presupus ca cel ce manuieste sabia nu are cum sa nu ramana fara degete, in timp ce altii spun ca ideea e buna, pentru ca ar impiedica atacuri care te-ar lasa fara maini, la fel cum a patit Luke Skywalker in “Imperiul Contraataca”. Altii s-au apucat de photoshopat si ii sugereaza cateva idei regizorului J.J. Abrams. Cei de la Mashable au adunat cele mai bune trucaje intr-o colectie care arata mult mai bine decat originalul!