O problema a Windows-ului a dus la retrogradarea unei echipe de baschet din Germania! Din cauza unui update al sistemului de operare, clubul nu s-a putut loga iar acest lucru a dus la situatia nefericita.

Cei de la Padeborn, club care are si o echipa de fotbal care evolueaza in Bundesliga, au jucat impotriva celor de la Chemnitz Niners si au castigat cu 69 la 62. Rezultat care le oferea sperante pentru salvarea de la retrogradare. Meciul a inceput insa cu 25 de minute intarziere din cauza calculatorului care controla tabela. Managerul celor de la Paderborn, Patrick Seidel, a oferit motivul - calculatorul a fost accesat cu intarziere din cauza unui update al Windows-ului.

Cu o ora si jumatate inainte de startul meciului, laptopul clubului era conectat la tabela de marcaj conform procedurii. In timpul incalzirii celor doua echipe, laptopul a cedat si a fost nevoie de restartarea lui. Procesul a fost intarziat insa de acel update, astfel ca partida a inceput cu 25 de minute intarziere.

Batuti pe teren, cei de la Chemnitz Niners au facut o plangere oficiala pentru ca intarzierea maxima permisa de regulament este de 15 minute. Decizia a fost impotriva celor de la Paderborn care au pierdut la masa verde si sunt la un pas de retrogradare!

"Nu putem sa-i acuzam pe cei de la Chemnitz ca au fortat acest rezultat. Insa sa va spun ceva: i-am batut pe Chemnitz de 2 ori in acest sezon. Ce s-a intamplat nu are nicio legatura cu sportul" a declarat Seidel, citat de L'Equipe.
 

 

System error : operation failed.

Posted by L'EQUIPE on Monday, March 30, 2015