Patul


Mai bine zis, patul ȘI salteaua pe care alegi să te odihnești seară de seară. Dacă nu ne crezi când spunem că o saltea cu denivelări de la arcurile rupte sau de la o utilizare îndelungată ți-ar putea scădea calitatea vieții, înseamnă că nu ai avut niciodată parte de una. Un somn odihnitor este cel de care te bucuri neîntrerupt, în timp ce întreaga ta coloană stă dreaptă. O saltea ortopedică și/sau una din spumă cu memorie ți-ar putea rezolva toate problemele care presupun dureri de spate sau de mușchi. Acesta este răspunsul simplu la întrebarea cum alegem salteaua potrivită.


Cu alte cuvinte, un pat stabil și o saltea de calitate îți pot transforma diminețile în unele mai fericite de care ai avut parte până acum, iar zilele monotone într-unele pline de energie, tocmai pentru că, cu o seară înainte, te-ai bucurat de un somn excelent. Alege un pat de dormitor din peste 300 de modele și asigură-ți odihna de care ai nevoie pentru a fi mereu în formă.


Scaunul de birou


Dacă lucrezi de acasă sau pur și simplu ți-ai creat un colț în sufragerie unde obișnuiești să-ți aduni gândurile și inspirația în anumite proiecte, mai mult ca sigur folosești și un scaun de birou. Dacă nu este unul ergonomic, cu un suport care să-ți susțină partea lombară și un șezut suficient de moale cât să nu-ți permită să te afunzi în el, atunci nu este un scaun pe care ar trebui să-l folosești. O investiție într-un scaun de birou de calitate se va regăsi în ani la rândul în care tu nu te vei confrunta cu dureri de coloană sau de picioare, în care vei avea o postură corectă și un spor incredibil. 


Sfatul nostru este să îți îndrepți atenția către ofertele cu scaune de gaming, mai ales dacă petreci multe ore în fața computerului. Acestea sunt cele mai bine gândite scaune pentru cei care lucrează online și sunt nevoiți să stea chiar și o zi întreagă în șezut. 


Un șifonier generos


Până vom putea ajunge cu toții să ne bucurăm de camere de dressing asemănătoare celor din filme, ne rămâne la îndemână o alternativă mult mai potrivită pentru dimensiunile apartamentelor în care locuim. Un șifonier care să se întindă pe toată suprafața unui perete ne va scuti de vechea și plictisitoarea „curățenie de primăvară” din dulapul cu haine, când mutam bluzele groase și pantalonii căptușiți în saci și făceam loc pe rafturi pentru tricouri și pantaloni scurți. Un șifonier generos îți va permite depozitarea tuturor hainelor, astfel încât tu să poți avea la dispoziție, pe tot parcursul anului, întreaga garderobă. Renunță la corpurile separate și cumpără-ți un șifonier mare, eventual cu oglinzi în loc de uși din lemn, care nu doar să-ți păstreze lucrurile în ordine, dar să te ajute și să creezi ideea unui spațiu mai generos decât cel real în încăperea în care alegi să îl asamblezi.

 

Tu de care dintre articolele de mobilier descrise mai sus te bucuri deja?