Pentru a putea sa te bucuri de următoarele vacanțe și pentru a te putea relaxa, în special în perioada sărbătorilor, poți face un sejur pe teritoriul României. Ți-am pregătit o listă de obiecte esențiale pentru călătoria pe timp de pandemie.

Mască și dezinfectant

Pentru a te asigura că eviți neplăcerile impuse de guvernele internaționale, asigură-te că ai mereu la îndemână măști de unică folosință și un dezinfectant pentru mâini. Astfel, nu numai că previi răspândirea virusului, dar te ferești și de anumite sancțiuni ce îți pot fi imputate în această perioadă delicată.

Bani, documente și alte itinerarii

Foarte important, atunci când pleci în vacanță să nu îți uiți documentele oficiale, banii și biletele călătoriilor preplătite. Pentru a sta fără griji în cazul în care, pe perioada vacantei rătăcești documentele oficiale, să ai mereu la îndemână o copie în format electronic.

Articole de îngrijire personală

Nu strică niciodată, chiar și când călătorești premium să ai la îndemână propriile obiecte de îngrijire personală cum ar fi: periuța și pasta de dinți, lama de ras, after - shave, șamponul, gelul de duș și prosopul. Deși unele hoteluri îți pot oferi toate aceste obiecte, în perioada pandemiei s-ar putea să ai surprize în ceea ce privește stocurile de obiecte de igienă personală, care pot fi mai limitate din cauza condițiilor restrictive asupra unor domenii de activitate. 

Medicamente

Nimeni nu își dorește să fie bolnav atunci când călătorește, dar când simptomele apar este mai bine să fii pregătit. Asigură-te că ai mereu la îndemână un kit principal de medicamente, cum ar fi calmante și antiinflamatoare, dar și alte medicamente menite să te ajute să treci peste simptomele răcelii, încă de la debutul acesteia.

Alege cel puțin o carte

În funcție de natura vacanței și durata ei, îți recomandăm achiziția unor cărți speciale pentru vacanță. Poți citi oriunde, oricând, mai ales că lectura este o activitate relaxantă, care nu interferează cu explorarea unui mediu nemaiîntâlnit. Libmag ți-a pregătit o selecție cu 9 cărți ideale pentru vacanța de iarnă. Vezi acum colecția propusă!