În acest articol, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune 3 surse pc de la Inter-Tech pe care noi le considerăm a fi nu doar piese tehnologice extrem de bune atât din punct de vedere al prețului, dar și al aplicabilității. Cele trei surse despre care îți vom vorbim în următoarele rânduri pot fi folosite atât pentru calculatoare obișnuite, dar datorită capacității mari de transmitere a voltajelor, acestea sunt o soluție incredibil de bună pentru aproape orice tip de PC.

Evident, dacă te gândești să îți construiești un PC de peste 10.000 RON, vei avea nevoie de ceva mai puternic, dar dacă ai nevoie de un PC mid-range, iată care sunt cele mai bune surse pc la care ne-am putut gândi. 

Inter-Tech SL 500 W - Sursă PC a tuturor posibilităților

Nu credeam că o să văd vreodată în magazinele online din România, o sursă pc care să poată livra 500 W la un preț de 100 RON. Într-adevăr, nu este chiar cea mai bună soluție pentru un PC de gaming în care ai introdus un i7-10900k, dar pentru un PC de talie medie de la care nu ai nevoie de prea multă performanță de top, această sursă nu putea să fie mai convenabilă de atât.

Mai mult decât atât, toate sursele de alimentare Inter-Tech din această categorie au protecție SCP, OCP și OVP. Înainte de a achiziționa această sursă trebuie să pornești direct cu un mindset de produs care îți rezolvă strict problema și nu este tocmai o sursă pc profesională la care poți aplica wire management, asamblare specială etc. Își face treaba și o face bine.

Sursă pc Inter-Tech Energon 550W 

Ceea ce este special la sursa Energon EPS-550W este că mai mult decât protecțiile enumerate anterior la SL 500, aceasta are și PFC activ, lucru foarte important când vine vorba despre conectarea și livrarea unui voltaj corect pe toate firele și canalele care livrează curent continuu în componentele PC-ului tău.

De ce este recomandat să ai PFC activ? Ei bine, toate fluctuațiile de curent ce au loc oriunde în România, afectează un anumit segment de electronice și electrocasnice. Printre cele mai afectate componente sunt cele din calculatoare sau laptopuri. De aceea, laptopurile vin cu acele transformatoare pe fir, iar calculatoarele au surse cu PFC activ. Dacă nu vrei să ți se prăjească componentele, alege Energon 550W.

Argus APS 720W - Chiar și pentru gaming

Deși producătorii nu au încadrat sursa pc Argus APS-720W ca fiind potrivită într-un regim de gaming, eu cred că s-ar descurca mai bine decât celelalte. Are o putere destul de mare de 720W deci nu vei avea probleme în a găsi o configurație destul de solicitantă pentru a putea rula jocuri și este și protejată din toate punctele de vedere.

Toate sursele pe care ți le-am enumerat încep de la 100 RON și se termină la 190 RON. Deci ai toate nivelurile de performanță într-un interval de preț foarte mic de la un producător foarte bun. 

Dacă ești interesat și de alte surse pc din portofoliu de produse vezi oferta completă de surse pc.