AUTODOC este, de asemenea, aplicația în care puteți căuta cu ajutorul codului produsului, este simplu de utilizat și sunt disponibile 15 metode de plată. 

Prin utilizarea acestei aplicații moderne, se va obține lista tuturor magazinelor online care au disponibile piesele respective auto, afișarea făcându-se în ordinea crescătoare a prețurilor.

De foarte multe ori, veți căuta piese de schimb de foarte bună calitate sau chiar piese de schimb originale. Aplicatia mobila AUTODOC permite identificarea tuturor ofertelor active de piese auto, existente în momentul căutării, aproape instant!

Bază de date amplă

Aplicație poate fi descărcată de pe AppStore și mai este disponibilă, de asemenea, și în Google Play. O simplă scanare a codului special postat pe pagina de prezentare vă poate descărca aplicația pe loc, într-un mod foarte simplu.

După ce instalați aplicația AUTODOC pe telefonul dumneavoastră mobil veți avea acces imediat la o bază de date formată dintr-un milion de piese auto, pentru 5914 modele care aparțin celor 45 de mărci auto importante.

Catalog online complet de piese auto

Această aplicație vă permite să accesați un catalog online complet și ilustrat, de piese auto.  Vă permite, de asemenea, să căutați un produs după codul produsului și nu numai după denumire (o facilitate utila). Sistemul de căutare și vizualizare a pieselor de schimb este simplu de folosit și practic. 

Tot cu ajutorul aplicatiei mobile pentru iOS AUTODOC, puteți alege instant una din cele 15 metode de plată sau puteți realiza instant comanda în mod direct de pe telefon, fără a fi nevoiți să folosiți PC-ul, laptopul sau tableta.

Aplicația își dovedește utilitatea în special pentru magazinele de piese auto sau service-uri auto. Clienții pot afla care este cel mai convenabil produs sau care sunt cele mai scumpe piese de schimb, pentru mașina pe care doresc să o repare.

Aplicația este complet gratuită, astfel că nu va fi nevoie să plătiți nimic pentru a o descărca și nu implică nici plata unor abonamente lunare sau anuale. De asemenea, aceasta aplicație oferă posibilitatea de a cumpăra piese auto pentru orice tip și marca de mașină, europeană, coreeană sau americană. Campaniile de reduceri și promoții pot fi identificate într-un mod foarte simplu. În felul acesta puteți alege piesele auto după criteriul calității, în primul rând. De asemenea aveți acces și la numerele de telefon ale magazinelor partenere, unde puteți suna pentru informatții suplimentare.