Atunci când ultima generație de telefoane nu ți se pare o investiție inteligență, principala cauza fiind prețul extrem de mare, există opțiunea să beneficiezi de funcționalitățile unui model refurbished pe care îl poți găsi în stare excelentă și pentru care nu trebuie să cheltuiești foarte mulți bani.

Când pornești în căutarea unui iPhone refurbished este important să știi că nu vei găsi în ofertele existe vârfuri de gamă recent lansate, deoarece, pentru a ajunge pe lista de telefoane recondiționate acele smartphone-uri trebuie să fie întâi folosite de alți utilizatori, însă poți găsi modele suficient de recente pentru a putea beneficia de cele mai noi tehnologii și funcționalități cu care dispozitivele Apple au fost dotate.

Dacă încă nu te-ai decis asupra achiziție, iată câteva motive care te vor convinge că achiziționarea unui Iphone la mâna a doua poate fi sigură și plină de avantaje.

Prețul accesibil

Un iPhone refurbished este o bună alegere pentru toți cei care nu au un buget foarte mare, dar își doresc să utilizeze tehnologia promovată de cei de la Apple. Prețul de multe ori foarte mare cu care vin pe piață ultimele modele îi face pe mulți care își doresc un astfel de telefon să renunțe la ideea de a avea un model nou. Când cauți un iPhone refurbished te poți opri asupra acelor modele care sunt în stare perfectă, fără nicio urmă de uzură, sau în funcție de bugetul pe care îl ai poți face abstracție de mici imperfecțiuni pentru a achiziționa un model cu urme superficiale de uzură. Un telefon recondiționat poate ajunge să coste chiar și cu 50% mai puțin decât un telefon nou.

Poate avea o durată de viață îndelungată

Poate ți s-a întâmplat și ție până acum să cumperi un obiect care să cedeze după doar câteva utilizări. Același lucru se poate întâmpla inclusiv cu un telefon, faptul că este nou nefiind o garanție că acesta nu se poate strica de la primele utilizări sau că îl vei putea folosi pe viață. Un telefon recondiționat în condiții optime poate avea o durată de viață mult mai mare chiar și decât un telefon nou. Este însă important să faci achiziția dintr-o sursă sigură, unde telefoanele sunt verificate și recondiționate de către specialiști, care folosesc pentru a repara dispozitivele doar piese de cea mai bună calitate.

O alegere sustenabilă

Sustenabilitatea este astăzi pe buzele tuturor și grija față de resurse și de mediul înconjurător a devenit o preocupare constantă pentru mulți dintre noi. Chiar și atunci când cumperi un telefon faci sau nu o alegere sustenabilă. Un telefon nou înseamnă utilizarea de materiale și energie, precum și o cantitate mare de dioxid de carbon și alte toxine care se elimina în procesul de fabricare, lucruri care se traduc în gesturi negative asupra mediului încojurător.

Atunci când optezi însă pentru un telefon recondiționat, ajuți chiar și printr-un gest mic la protejarea mediului și a resurselor naturale, ceea ce duce inclusiv la efecte pozitive asupra economiei.