Nu avem niciun motiv să credem că, într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată, lucrurile ar sta diferit, mai ales că universul ne surprinde de multe ori cu temperaturi de miliarde de grade Celsius.

Și, deși probabil că unele aspecte se mai schimbă la zeci de mii de ani-lumină, cu siguranță toate creaturile de sex masculin, indiferent de specie, preferă o bere rece când ajung seara de la serviciu.

Inclusiv Yoda, pe care bănuim că atâta antrenare în ale măiestriei Jedi îl cam extenuează. După ce se ocupă cât e ziua de lungă de amenințările fantomei și contraatacul imperiilor, ba chiar și-a luat și un al doilea job în "Războiul clonelor", sigur vine acasă și spune cu vocea lui ciudată: "O bere aș bea!" Iar cum tehnologia de răcire de pe alte stele, fie ele și războinice, nu are cum să fie mai dezvoltată decât cea de pe Pământ, suntem convinși că și marele maestru comandă echipamente frigorifice de la Fresco Expert.

Până la urmă, este cea mai înțeleaptă decizie și o știu toți clienții acestui furnizor de soluții pentru bucătării profesionale din România, fie ei padawani sau nu.

Proiectul Fresco s-a născut în urmă cu mai bine de 25 de ani și de atunci oferă, printre altele, echipamente frigorifice de cea mai înaltă calitate, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel intergalactic, precum Electrolux Professional, Virtus Group GmbH, Tefcold sau Forcar. Acestea se împart în dulapuri și lăzi frigorifice, mese de frig, abatitoare, mașini pentru cuburi de gheață, saladete, vitrine de băuturi/vinuri/tapas/sushi, camere de frig și accesorii.

În continuare, însă, vom vorbi strict despre echipamentele frigorifice potrivite pentru răcit berea, întrucât vrem să punem un zâmbet pe fața mereu încruntată a maestrului verzui.

Astfel, la Fresco se găsesc zeci de vitrine pentru băuturi, care nu numai că aduc "licoarea" preferată a bărbaților la o temperatură rezonabilă în cel mai scurt timp, dar ar arăta foarte bine și în câteva cadre din noile episoade ale trilogiei științifico-fantastice.

Forța va fi într-adevăr cu cei care le folosesc, întrucât echipamentele frigorifice de la Fresco au un design elegant și beneficiază de iluminat interior (orice asemănare a neoanelor cu light saberele este pur întâmplătoare).

Tehnologia de ultimă oră garantează atât o funcționare ireproșabilă a frigiderelor, cât și o durată de viață îndelungată și un consum redus de energie.

Iată, în continuare, câteva exemple de astfel de echipamente frigorifice performante:

  • Vitrină pentru băuturi - 1.795 de lei (5 polițe, capacitate 379 de litri, temperatura minimă 1 grad Celsius);
  • Frigider de bar - 1.858 de lei (1 ușă de sticlă, capacitate 133 de litri, temperatura minimă 1 grad Celsius);
  • Modul refrigerat pentru bar - 4.840 de lei (2 uși, capacitate 320 de litri, temperatura minimă -2 grade Celsius).

Având în vedere că Fresco Expert oferă servicii integrate pentru toate echipamentele frigorifice și nu numai, de la proiectare și consultanță la montaj și training, nu ne-ar mira să ofere și livrare intergalactică direct la ușa lui Yoda. Noroc să dăm!