Știai că telefonul mobil te poate motiva să îți îmbunătățești condiția fizică? Indiferent că alegi să faci mișcare acasă, la sală, în parc sau la birou, există aplicații gratuite de fitness pe care le poți folosi. În continuare, îți prezentăm 4 dintre cele mai bune, așadar ia-ți adidașii sport și dă start antrenamentelor!

1. My Fitness Pal

Descărcând aplicația My Fitness Pal vei avea acces la cea mai mare bază de date despre alimentație, dar și la o gamă diversificate de exerciții fizice care te vor ajuta să fii în formă. Folosind această aplicație îți pot crea o dietă personalizată, dar și un plan de antrenament potrivit obiectivelor tale. Ai posibilitatea de a alege din peste 350 de tipuri de exerciții și, de asemenea, poți accesa o mulțime de sfaturi care te vor determina să atingi rezultatele dorite. De asemenea, My Fitness Pal este o aplicație simplu de utilizat, care îți oferă șansa de a socializa cu alți utilizatori care au același scop ca și tine!

2. Lose it

Ai nevoie de mai multă disciplină în ceea ce privește dieta alimentară? Aplicația Lose it este soluția perfectă pentru tine! Aceasta este disponibilă gratuit atât pe Android cât și pe iOS și te ajută să faci cele mai bune alegeri alimentare, în funcție de efortul fizic pe care îl depui. Practic, aplicația Lose it îți calculează necesarul de calorii în cel mai simplu și interactiv mod: trebuie doar să faci o fotografie alimentului pe care îl consumi la un moment dat, iar astfel vei afla care este aportul său caloric. De asemenea, vei știi care este numărul maxim de calorii pe care le poți consuma în restul zilei.

3. Fit Radio

Îți place muzica? Ce-ar fi să asculți playlistul tău preferat în timp ce faci sport? Fit Radio este o aplicație cu ajutorul căreia poți face mișcare și poți asculta piese care să te motiveze, alese în funcție de tipul de antrenament! Aplicația îți permite să optezi pentru melodii ideale pentru zumba, yoga, spinning, lifting etc. și, în plus, îți sugerează playlistul potrivit, ținând cont de activitatea pe care o faci. Fit Radio este o aplicație gratuită pentru Android, dar dacă vrei să ai acces la o bază mai mare de melodii, poți opta pentru versiunea updatată, pentru care va trebui să plătești 4$ pe lună.

4. Charity Miles

Charity Miles este o altă aplicație gratuită care te va determina să faci mai mult sport. Poate cea mai interesantă aplicație din lista noastră de astăzi, Charity Miles îți oferă un motiv în plus să te antrenezi: în funcție de intensitatea exercițiilor fizice pe care le efectuezi, vei strânge bani pentru diverse organizații caritabile! Astfel, vei beneficia de o mulțime de avantaje; pe de-o parte, vei arăta și te vei simți mai bine, iar pe de altă parte oferi o mână de ajutor celor care au nevoie! Te întrebi, însă, cum îți stimulează, concret, această aplicație pofta de sport? Ei bine, Charity Miles App îți monitorizează antrenamentele, măsurându-ți distanța și cronometrându-te atunci când te plimbi, alergi sau pedalezi!

Atunci când îți dorești să te menții în formă, nu uita că ai la îndemână instrumente ușor accesibile și foarte eficiente care să te ajute să îți îndeplinești scopul!