Dacă și tu te confrunți cu această problemă și nu știi cum să te încalți comod la birou, avem soluția. Iată câteva trucuri utile ca să alegi încălțăminte care ți se potrivește, indiferent de locul în care lucrezi!

Poartă pantofi sport

Vrei să te simți confortabil la birou? Nu ezita să introduci în ținuta ta o pereche de pantofi sport! Totuși, încearcă să te rezumi la modele simple, în nuanțe neutre. Aceasta este cea mai importantă regulă de care trebuie să ții cont atunci când alegi încălțămintea pentru birou. Dacă modelele colorate și ieșite din comun sunt potrivite pentru timpul liber, la muncă este de preferat să optezi pentru sneakers pentru bărbați și modele pentru femei în nuanțe deschise sau neutre.

De pildă, pantofii sport bej vor arăta excelent alături de top și pantaloni palazzo cu talie înaltă. La fel de potrivită este și o cămașă office, alegerea ideală pentru birou. Îmbracă o cămașă albă masculină, lăsând deoparte modelele prea încărcate, nepotrivite pentru birou. Poți să completezi această ținută office cu jeans, dacă jobul îți permite, însă alege o pereche simplă, în nuanțe de negru sau albastru. Alte opțiuni de luat în calcul sunt și modelele culottes sau pantalonii evazați, din stofă.

Alege o pereche de balerini eleganți

Chiar dacă-ți place să porți tocuri, acești pantofi nu sunt cele mai comode variante pentru job. De aceea, poți opta pentru o pereche de balerini, încălțări perfecte pe care să le porți când simți nevoia de confort sau când ai mult de alergat la serviciu.

Balerinii sunt opțiuni șic pentru birou, fiindcă sunt feminini și suficient de clasici, încât să poată fi incluși în ținute office. Ai de ales dintr-o gamă variată de balerini, de la modelele simple, pe negru, până la cele cu imprimeu animal, care se asortează cu ținutele all black, compuse din pantaloni și cămașă. Totodată, balerinii pot fi purtați și cu pantaloni de costum și un tricou din bumbac, pentru un look fără cusur, în concordanță cu dress code-ul companiei.

Apelează la încălțăminte cu talpă ortopedică

Fii chic și comodă la birou cu ajutorul încălțămintei cu talpă ortopedică! Acest tip de încălțări nu servesc doar scopurilor medicale, ci și celor estetice. Completează-ți orice outfit cu ajutorul încălțămintei cu talpă ortopedică, fie că alegi espadrile, pantofi sau sandale.

Pantofii cu talpă ortopedică arată excelent cu jeanși, rochii și fuste, astfel încât să te simți comodă și elegantă în timpul orelor de muncă.

Indiferent de culoare și de design, ținuta pe care o porți la birou trebuie să fie decentă și comodă. Asigură-te că încălțările pe care le porți nu-ți provoacă bătături, răni sau dureri insuportabile de picioare și sunt în concordanță cu vremea de afară. Încalță-te adecvat la locul de muncă, pentru a atrage toate privirile celor din jur și bucură-te de confort. 

Eleganța este cheia pentru reușită, de aceea poți include în pantofarul tău modele de încălțăminte sport, balerini moderni, sandale cu talpă ortopedică sau espadrile, astfel încât să te bucuri de picioare sănătoase și frumoase.