În aceste momente, gravitația pare de vină pentru tot și faptul că sticla (geamuri, oglinzi) are proasta inspirație de a fi casantă. Știind acestea, oamenii care se mută se așteaptă să descopere noi lovituri și zgârieturi la mobila lor.

Oricine se poate alege cu oglinda de la șifonier ciobită, cu lacul corpului de living făcut ferfeniță în zone vizibile, cu canapeaua cu un picior rupt sau măcar fisurat și lista de necazuri poate continua.

Ce scrie în manualul de mutare pentru mobilă

O mutare mobilă realizată ca la carte va elimina toate aceste damage-uri considerate iminente. Cum este posibil? Prin alocarea de resurse și prin profesionalism, acestea fiind apanajele unei firme de mutări mobilă din București care se ocupă numai cu astfel de proiecte.

Sunt implicați mai mulți lucrători care au echipamente și materiale cu care protejează totul și își fac un plan bine pus la punct înainte să acționeze. Iată cum sună serviciile prestate de firma de mutări SprintMove Company:

- demontarea pieselor de mobilier (prinderile realizate cât să țină ani și ani vor fi desfăcute rapid și fără a crăpa lemnul în acele zone);

- învelirea în materiale de protecție a tuturor suprafețelor, colțurilor și muchiilor sau curbelor implicate (prin materiale de tipul foliilor cu bule, foliilor stretch, păturilor speciale de protecție, cutiilor și cartoanelor ondulate);

- transportul la destinație cu ajutorul lucrătorilor care cară mobila (indiferent de etajul la care se află proprietatea părăsită sau cea de destinație și indiferent de configurația casei scării și/sau a liftului);

- despachetarea pieselor și asamblarea lor în noua locație și în camerele sau spațiile în care sunt destinate;

- reciclarea materialelor folosite la ambalare, astfel încât beneficiarul să nu se aleagă cu gunoi.

Faptul că o firmă specializată face toți acești pași, așadar o mutare de mobilă de la A la Z, este îmbucurător, fiindcă reduce la zero riscul ca piesele de mobilier să pățească ceva.

Cel mai mare impediment al mutării dispare

În piața de transporturi sunt mulți jucători pe nișa de transport de mobilă, însă SprintMove garantează pentru 99,9% din lucrări, inclusiv pentru cele complexe cu mobilă pretențioasă și poziționări complicate.

Aici, faptul că un expert logistic concepe un plan și îl pune la punct în funcție de cum stau lucrurile la locație oferă o siguranță suplimentară că toată această nebunie se poate face în ritm alert fără ca ceva să scape atenției și fără consecințe, fără damage.

Lucrătorii sunt bine instruiți, echipați și experimentați iar materialele de protecție sunt de calitate și în cantități suficiente. Autospeciala de transport este sigură și condusă în așa mod încât nimeni nu va spune că se cară cartofi cu ea.

Aviz celor care vor să se mute dar li se pare complicat și ceva de prea mare amploare: pe partea de mutări mobilă în București există o soluție la îndemână care garantează integritatea totală a mobilei și lucrurilor transportate: apelarea la o firmă de mutări.